• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Пройшов районний етап інтелектуальної гри "Дебати"

Пройшов районний етап інтелектуальної гри "Дебати"

2013-12-16

Дебати - це популярна у всьому світі гра, яка має на меті розвиток інтелектуального та творчого потенціалу людини. Ця гра націлена на розвиток здібностей учнів вести переговори і дискусію, включає в себе багато лінгвістичних, інтелектуальних і соціальних навичок та умінь.

13 грудня 2013 року в Будинку дитячої та юнацької творчості пройшов районний етап інтелектуальної гри «Дебати», участь в якому взяли 6 команд із загальноосвітніх навчальних закладів району:

- Решетилівської гімназії (тренер Гмиря І.О.);

- Жовтневого НВК (тренери Юркевич Н.В., Бабир С.Г.);

- Піщанської ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер Слюсар Т.І.);

- Малобакайської ЗОШ І-ІІІ ст. (тренери Бодня Н.М., Шинкарчук В.В.);

- Демидівської ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер Онанко М.М.);

- Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер Тернієвська Н.І.).

Дебатанти завзято змагалися займаючи то стверджуючу, то заперечуючу позицію згідно теми районного турніру. Учні висловлювали свої думки щодо теми турніру «Соціальні мережі сприяють розбудові громадянського суспільства», наводили загальновідомі факти, дані, які були знайдені під час підготовки до гри.

У процесі гри дві групи учасників висловлювали свої аргументи та контраргументи, щоб переконати тих, хто виступав у ролі суддів, у правоті своєї точки зору та в своїх риторичних здібностях./Files/images/SDC12773.JPG

Конкурс показав високий рівень і добросовісну підготовку учасників гри.

Переможці були нагороджені грамотами відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту. Перехідний кубок цього року залишився в команди Решетилівської гімназії, яка буде відстоювати честь району на обласному етапі змагань інтелектуальної гри «Дебати».


/Files/images/SDC12785.JPG

Сьогодні можна твердо сказати: інтелектуальна гра "Дебати" завоювала симпатії підлітків нашого району. За дебатами - сучасне і майбутнє.


/Files/images/SDC12782.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 284

Коментарi