• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Заходи до Міжнародної акції "16 днів проти насильства"

Заходи до Міжнародної акції "16 днів проти насильства"

2021-12-10

Щороку з 25 листопада по 10 грудня проходить Міжнародна акція “16 днів проти насильства”. Всесвітня організація охорони здоров’я визначає насильство, як глобальну загрозу здоров’ю. Метою проведення акції “16 днів проти насильства” в Будинку дитячої та юнацької творчості є привернення уваги вихованців до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім’ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення.

В рамках акції у закладі з 25 листопада по 10 грудня були проведені такі заходи: акція “Наші долоньки проти насилля”; заняття з елементами тренінгу “ Моя безпека в Інтернеті”; оформлено інформаційний стенд “Захисти життя – зупини насилля”; розроблені пам’ятки для батьків “ Захист дітей від ризиків в Інтернеті” та буклети для вихованців творчих об’єднань “Стоп насильство ”; в навчальних кабінетах розміщено інформацію “Як захищені права дітей в Україні ”.
Проведені заходи, мали на меті спонукати вихованців до аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей та сприяти вихованню в дітей людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків.

Кiлькiсть переглядiв: 100

Коментарi