• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання лідерів учнівського самоврядування

Засідання лідерів учнівського самоврядування

2016-05-31

Можна бути активним творцем свого життя, а можна пливти за течією чужих планів і дій. Кожний має право робити власний вибір. Та все ж таки варто спробувати переконатись у власних можливостях, спроможності організувати власне дозвілля, показати громадськості, якою є молодь району.

30 травня в приміщенні Будинку дитячої та юнацької творчості відбулося засідання лідерів учнівського самоврядування, яке проводилося з метою підвищення ефективності діяльності органів учнівського самоврядування, формування в учнів лідерських якостей, залучення дітей і молоді до участі у вирішенні актуальних питань, підготовки молоді до виконання громадських і конституційних обов’язків. Участь у засіданні взяли 16 активістів і 17 педагогів-організаторів та координаторів учнівського самоврядування.

/Files/images/2016-05-30_10-29-23_420.jpg

Лідерів учнівського самоврядування привітала завідуюча районним методичним кабінетом відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Костогриз А.М. та відзначила важливість необхідності активної участі молодого покоління у суспільному житті, адже учнівське самоврядування – це не тільки гарний старт, але й цінний досвід для майбутніх управлінців.

/Files/images/2016-05-30_10-39-09_526.jpg

Роботу районного молодіжного об’єднання «ШТОРМ» висвітлила координатор Яковенко А.О. Зокрема, зазначила, що чималих результатів у згуртуванні та активізації учнівського колективу, підвищенні соціальної активності юних громадян можна досягти, залучивши їх до соціальних проектів, благодійних акцій і волонтерського руху. В результаті обговорення активісти дійшли висновку про необхідність реалізації проекту «Моя Незалежність» до 25-річниці з Дня незалежності України.

Про діяльність шкільних самоврядних структур розповіли педагог-організатор Решетилівської ЗОШ І ст. Задорожна Н.Г. та заступник прем’єр-міністра Піщанської ЗОШ І-ІІІ ст. Піщанська Яна.

Цікаво й змістовно пройшла КТС «Вітрильник планів». Юні лідери розробили нові проекти, накреслили плани, реалізацію яких було заплановано на 2015-2016 н. р. В обговоренні лідери були єдині в одному, що учнівське самоврядування повинно дійсно бути дієвою школою формування активного школяра, адже необхідно виховувати творчих, ініціативних лідерів учнівського самоврядування.

/Files/images/2016-05-30_10-31-37_4.jpg

Супрун Т.М., директор БДЮТ, подякувала випускникам-лідерам учнівського самоврядування за активну громадську позицію та вклад в розвиток районного молодіжного об’єднання та вручила подяки.

Хочеться вірити, що запланована зустріч надихне активістів, які впливатимуть на учнівське врядування протягом наступного року, на активні дії, реалізацію важливих акцій та проектів як на шкільному так і на районному рівнях.

Кiлькiсть переглядiв: 453

Коментарi