Творчий звіт "Віват, талант"

2016-05-10

У районному Будинку культури 6 травня відбувся концерт юних талантів – творчий звіт «Віват, талант» вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості Решетилівської районної ради.

Позитивні емоції, приємні враження та щирі посмішки, – все це панувало в залі районного Будинку культури під час виступу дітей, які протягом навчального року відвідували гуртки БДЮТ.

Цього року захід пройшов під гаслом «Наші таланти тобі, України!» і зібрав сотні поціновувачів дитячої творчості.

У фойє будинку культури глядачі мали змогу ознайомитися з роботами вихованців гуртків образотворчого та декоративно-ужиткового напрямку (керівник Закарлюка Ю.П.). Виставка, як завжди, була наповнена розмаїттям дитячих робіт з різних технік виконання.

На сцену вийшли діти різного віку – від наймолодших вихованців до випускників. Для початківців творчий звіт був дебютом, а для титулованих – ще однією можливістю вразити всіх майстерністю і неповторністю.

Під щирі оплески глядачів виступали вихованці зразкового хореографічного колективу «Сузір’я» (керівник Гайдук М.Ю.), народного вокального колективу «Валентина» (керівник Ілієва Л.М.), гуртка барабанщиків «Ритм» (керівник Бірюкова С.І.).

/Files/images/DSCN0065.jpg/Files/images/DSCN0120.jpg

Художні номери змінювалися та кожний виступ був вартий уваги і найщиріших оплесків.

Яскравою сторінкою свята стало нагородження цьогорічних випускників, їх батьків та кращих гуртківців. Вихованці з рук директора БДЮТ Тамари Супрун отримали грамоти та подарунки, а батьки – листи подяки. Про досягнення гуртківців та колективів було висвітлено в презентації на екрані.

Глядачі були просто у захваті від побаченого, вони на мить перенеслись у чарівний світ дитинства, світ дитячих мрій і фантазій. А головне, вони ще раз переконались, що творчу особистість може виховувати тільки творчий, обдарований педагог, і саме такі педагоги-керівники гуртків працюють у нашому позашкільному закладі. Ці творчі люди варті найкращих похвал, адже дбають, аби розвинути в дитині іскру таланту та навчити тому, що їй до душі — співати, танцювати, грати, малювати… Аби в майбутньому бути всебічно розвинутою особистістю.

/Files/images/DSCN0155.jpg/Files/images/DSCN0146.jpg

Привітали педколектив та колектив вихованців БДЮТ голова районної ради Писаренко І.В., начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Зінченко В.Г., голова профспілкового комітету працівників освіти Невмержицький М.І. та голова батьківського комітету Пащенко В.М.

/Files/images/DSCN0163.jpg

По закінченню свята діти отримали солодкі подарунки від відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту, профспілки працівників освіти та батьків.

Після побаченого й почутого, проаналізувавши непідробне захоплення в очах учасників дійства і присутніх, хочеться вкотре подякувати працівникам позашкільного закладу та організаторам свята за справжню казку, подаровану кожному, хто хоча б раз завітав у незабутню феєрію натхнення, творчості й талантів Будинку дитячої та юнацької творчості.

Кiлькiсть переглядiв: 607

Коментарi