• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний етап конкурсу-огляду екологічних агітбригад

Районний етап конкурсу-огляду екологічних агітбригад

2015-03-06

Екологічні проблеми світу поставили завдання формування високого рівня екологічної культури перед суспільством і перед кожним із нас, виховання чуйного, бережливого ставлення до природи, формування екологічних вмінь та навичок. Людина, яка володіє екологічною культурою, не може за своїми переконаннями здійснювати дії, які наносять шкоду природі.

4 березня 2015 року в районному Будинку культури пройшов районний етап щорічного конкурсу-огляду екологічних агітбригад та театрів (шоу).

В районному етапі конкурсу-огляду взяли участь екологічні агітбригади з 6 шкіл району (Жовтневої ЗОШ І-ІІІ ст., Решетиліської гімназії, Демидівської ЗОШ І-ІІІ ст., Решетилівської ЗОШ І-ІІ ст., Новомихайівської ЗОШ І-ІІ ст., Федіївської ЗОШ І-ІІІ ст.), які представили просвітницькі виступи на тему «Збереження водних ресурсів України».

При оцінюванні виступів компетентним журі в складі: Костогриз А.М. – завідуючої районним методичним кабінетом відділу освіти; Супрун Т.М. – директора БДЮТ; Пащенко В.М. – завідуючої районним Центром практичної психології, враховувалися розкриття змісту теми конкурсу, використання місцевого матеріалу та його актуальність, художнє, музичне оформлення та сценічна культура.

Діти демонстрували глибоке розуміння місцевих екологічних проблем, результативність просвітницької та природоохоронної діяльності щодо збереження водних ресурсів та річок, зв’язок з державними та громадськими екологічними організаціями при вирішенні екологічних проблем.

Проведення зазначеного заходу мало на меті одразу декілька цілей, зокрема активізацію участі учнівської молоді в природоохоронній роботі та екологічному русі, виявлення та поширення нетрадиційних форм роботи учнівських колективів, пошук та розвиток талантів та обдарувань, привернення місцевої влади, громадських та державних організацій до екологічних проблем регіонів, набуття знань і досвіду розв’язання екологічних проблем, формування екологічної культури учнівської молоді, тощо.

Журі конкурсу відзначило хорошу підготовку і майстерність агітаційних бригад:

ІІІ місце – агітбригади «Веселка» (Решетилівської ЗОШ І-ІІ ст.), «Пролісок» (Федіївської ЗОШ І-ІІІ ст.)

/Files/images/DSCN0767.JPG/Files/images/Агітбригада Пролісок Федіївської ЗОШ І-ІІІ ст1.jpg

ІІ місце – агітбригада «Зелене світло» (Решетилівської гімназії)

/Files/images/1.jpg

І місце – агітбригада «Астрагал» (Жовтневої ЗОШ І-ІІІ ст.)

/Files/images/Агітбригада Астрагал Жовтневої ЗОШ І-ІІІ ст1423.jpg

Переможці та команди учасниці нагороджені грамотами відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту.

Вітаємо агітбригаду «Астрагал» з перемогою та бажаємо успіхів у зональному етапі конкурсу-огляду екологічних агітбригад, театрів (шоу), який відбудеться у квітні місяці.

Кiлькiсть переглядiв: 219

Коментарi