• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Обласний збір юних екологів та дослідників сільського та лісового господарства

Обласний збір юних екологів та дослідників сільського та лісового господарства

2014-12-15

З метою підтримки та всебічного розвитку підростаючого покоління 09-11 грудня 2014 року на базі обласного дитячо-юнацького оздоровчого табору «Еколог» Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді було проведено обласний збір юних екологів та дослідників сільського і лісового господарства. У зборі взяли участь 90 школярів з 25 районів та міст області.

Серед активних учасників конкурсів, акцій, проектів були вихованці екологічного гуртка БДЮТ, учні Жовтневої ЗОШ І-ІІІ ст. (Журавель Вікторія, Плешенець Яна, Бабич Аліна, керівник Смірнова В.М.), які представляли Решетилівський район.


/Files/images/IMAG1935.jpg

Під час заходу були підведені підсумки обласних етапів Всеукраїнських конкурсів та обласних конкурсів екологічних плакатів, трудових акцій та суспільно-корисної роботи.

Для дітей був організований цікавий і змістовний відпочинок: спортивно-розважальна естафета "За здоровий спосіб життя", екологічний брейн-ринг, пізнавальна гра «Україна від А до Я», акція «Годівничка».

Учні нашого району виявили свою ерудицію, кмітливість, спритність та в числі переможців отримали призи. Для керівників делегацій було організовано конкурс «Головаті люди».


/Files/images/IMAG1975.jpg

Діти за участь у обласних етапах природоохоронних конкурсах та акція нагороджені дипломами та грамотами Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації.


/Files/images/IMAG1923.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 200

Коментарi