Звітний концерт "Віват, талант!"

2014-05-05

30 квітня відбувся традиційний творчий звіт вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості «Віват, талант». В цей день Будинок культури по справжньому ожив. Велика кількість талановитих учасників, які презентували діяльність БДЮТ наповнила залу приємною життєвою атмосферою. Гостей свята запальними ритмами в холі зустрічали улюбленці публіки колектив барабанщиків «Ритм» (керівник Бірюкова С.І.). Педагоги Будинку дитячої творчості вміють творити. Про це свідчила виставка творчих робіт вихованців гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва (керівник Закарлюка Ю.П.). в фойє Будинку культури.

Концертна програма була цікавою та насиченою. На сцену вийшли діти різного віку – від наймолодших вихованців до випускників. Для початківців творчий звіт став дебютом, а для титулованих – ще однією можливістю вразити всіх майстерністю та неповторністю.


/Files/images/IMG_7916.JPG

Глядачі мали змогу побачити нові, чудові хореографічні композиції «Діти-квіти», «Купальський», «Калина», «Ритми танцю», «Мухоморчики» та інші у виконанні неперевершеного зразкового хореографічного колективу «Сузір’я» (керівник Гайдук М.Ю.). Одним із яскравих номерів, який запам’ятався глядачам, стала хореографічна композиція в якій поряд з найменшими вихованцями на сцену вийшли їх батьки і, навіть, бабусі з дідусями.

Піднесеного настрою і оптимізму, атмосферу святковості, додали виступи, вихованців народного вокального колективу «Валентина» (керівник Ілієва Л.М.). Художні номери даного колективу вражали яскравістю та різноманітністю постановок.

/Files/images/IMG_7983.JPG

Продуманим і лаконічним було оформлення сцени, що відповідало темі концерту. Кожен номер супроводжувався текстом - об’явкою на екрані.

Випускників БДЮТ та їх батьків привітала директор Супрун Тамара Миколаївна, яка нагородила їх грамотами та подяками.

Колективом БДЮТ було підготовлено відеосюжет, в якому були зібрані найяскравіші моменти з творчого життя випускників Будинку дитячої та юнацької творчості: Динди Людмили, Варшавського Олександра, Оренбургської Марини, Гайко Ілони, Кулик Тетяни, Вергуна Едуарда, Панець Інни, Козаренко Таї та Матвійчук Інни.

Особливо теплими були слова привітання та вдячності всім, хто долучився до створення свята: районній раді, районній державній адміністрації, відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту, відділу культури, туризму та архівної справи, колективам Решетилівських шкіл, райкому профспілки працівників освіти та батькам.

Окрема подяка звукооператору Пилипенко В.Д., працівникам відділу культури – за освітлення, Лисенко О.О. та Кошовій В.М. – за якість відео сюжетів, майстриням Верховод А. та М’якенькій Т. за пошиття костюмів для юних артистів.

На завершення концертної програми зі словами подяки виступили почесні гості: Кошовий П.М., голова районної ради, Бережний В.О., голова райдержадміністрації, Зінченко В.Г., начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту, Колесніченко В.В., депутат районної ради.

Гості подякували педагогічному колективу за плідну працю, а батькам – за виховання талановитих дітей. В подарунок вихованці отримали великого торта від районної ради та районної державної адміністрації, фотоапарат від депутатів районної ради, солодощі від профспілки освітян, а працівники БДЮТ були нагороджені грамотами відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту.

/Files/images/IMG_8018.JPG

Від імені батьків виступила голова батьківського комітету Оренбургська О.П., яка подякувала усім, хто доклав зусиль та допоміг виховати талановитих та творчих дітей.

Цього року черговий раз, люди, які творять, плекають культуру, дбають про неї, примножують традиції мистецької творчості та розвивають такі здібності у дітей – показали незабутній і незрівнянний концерт. Колектив БДЮТ та вихованці доказали, що творчий рік вимірюється не кількістю днів, а кількістю і якістю досягнень. Зал, вщент заповнений глядачами, зривався оплесками, а юні артисти зачаровували глядача своєю енергією і натхненням.

Творчий звіт районного Будинку дитячої та юнацької творчості пройшов на високому рівні, а його учасники вкотре засвідчили невичерпність джерела талантів Решетилівського краю.

Кiлькiсть переглядiв: 457

Коментарi