• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний етап конкурсу-огляду екологічних агітбригад

Районний етап конкурсу-огляду екологічних агітбригад

2014-03-07

Усі ми зобов’язані своїм життям нашій планеті – прекрасній та неповторній Землі-матері, голубій від океанів, зеленій від лісів, жовтій від пісків. Сьогодні вона просить про допомогу та, на жаль, залишається по-дитячому беззахисною перед Людиною.
Останнім часом багато говорять про охорону природу. Не стоять осторонь екологічних проблем і учні шкіл району, які 6 березня 2014 року взяли участь в традиційному районному конкурсі-огляді екологічних агітбригад та екологічних театрів загальноосвітніх шкіл. Конкурс-огляд проводився з метою активізації екологічного руху, виявлення і поширення нетрадиційних форм роботи учнівських колективів у русі за екологічну безпеку, пошуку і розвитку талантів та обдарувань.
Свої агітаційні виступи на районній сцені представили 13 екологічних агітбригад. Команди представляли виступи за темою «Збереження первоцвітів і ранньоквітучих рослин України».

/Files/images/IMG_6974.JPG
У виступах агітбригад висвітлювалися не тільки актуальні екологічні проблеми сучасності, а й шляхи їх вирішення.
Юні природоохоронці представили на розгляд глядачів і журі багато ілюстративного та наочного матеріалу.
Виступи оцінювало журі:
Супрун Т.М. – директор РБДЮТ;
Пащенко В.М. – завідуюча Центром практичної психології та соціальної роботи;
Убийвовк В.В. – методист РБДЮТ.
Були цікаві сценки, використано місцевий матеріал. В командах агітбригад журі відзначило гарну атрибутику, пісенність та емоційність виступів, широке залучення та активізацію аудиторії, швидку зміну елементів костюмів та заклики на захист первоцвітів.

/Files/images/IMG_6949.JPG
Журі конкурсу відзначили хорошу підготовку і майстерність агітаційних бригад:
ІІІ місце – агітбригади "Еколог" Новомихайлівської ЗОШ І-ІІ ст., «Обрій» Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ст., «Горицвіт» Калениківської спец. школи.
ІІ місце – агітбригади "Веселка" Решетилівської ЗОШ І-ІІ ст. та «Зелене світло» Решетилівської гімназії.

/Files/images/IMG_6985.JPG

/Files/images/IMG_6959.JPG

І місце – агітбригада "Астрагал" Жовтневого НВК.
Агітбригади нагородженні грамотами відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту. Екологічна агітбригада «Астрагал» відстоюватиме честь району на зональному конкурсі-огляді, який відбудеться 18 березня в Розсошенській гімназії Полтавського району.

Кiлькiсть переглядiв: 370

Коментарi