• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Пройшов районний етап Міжнародного фестивалю-конкурсу "Щасливі долоні"

Пройшов районний етап Міжнародного фестивалю-конкурсу "Щасливі долоні"

2014-02-20

/Files/images/0_091231.png

19 лютого 2014 року в районному Будинку культури пройшов районний етап Міжнародного фестивалю-конкурсу талановитих та обдарованих дітей пільгових категорій “Щасливі долоні”. Метою фестивалю є підтримка талановитих та обдарованих дітей, сприяння самовдосконаленню і самоствердженню юних талантів, розвитку творчих здібностей.
Цього року учасниками фестивалю-конкурсу стали 52 талановиті дитини з 19 навчальних закладів району. Конкурс проводився у номінаціях: вокальне мистецтво, хореографія, музичне виконання, художнє та авторське виконання, образотворче і декоративно-ужиткове мистецтво.
Перед початком концертної програми присутні мали можливість ознайомитися з творчим доробком дітей – живописом, графікою, вишивкою, бісероплетінням, квілінгом і ін.
Творчі доробки та концертні номери оцінювало поважне журі, до складу якого входили: перший заступник голови Решетилівської райдержадміністрації Кацітадзе О.О., начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Зінченко В.Г., начальник відділу культури, туризму та архівної справи Смірнова Н.О., заслужені майстри народної творчості України Пілюгін Є.І. та Вакуленко Н.В., провідний художник Центру культури та дозвілля «Оберіг» Григоренко В.М. та керівник народного вокального колективу «Валентина» БДЮТ Ілієва Л.М.
Фестиваль-конкурс проходив на високому рівні. Усі учасники добре підготувалися, у їх виконанні звучали музичні твори, гуморески, власні вірші та пісні різного жанру. Гучними оплесками глядачі зустрічали конкурсантів номінації «Хореографія».
За результатами підведених підсумків переможцем у номінації художнього та авторського виконання став Родзянко Олександр, учень Решетилівської гімназії.
У вокальному жанрі кращими були Гребенюк Ксенія, учениця Решетилівської ЗОШ І-ІІ ст. та Назаренко Катерина, учениця Решетилівської ЗОШ І ст.
Музичний жанр приніс перемогу Наконечному Марку, учню Дитячої школи мистецтв.
У номінаціях – образотворчого мистецтва фортуна посміхнулася Білашу Василю, учневі Пащенківської ЗОШ І-ІІ ст., а у декоративно-ужитковому мистецтві – Шоляк Євгенії, учениці Лобачівської ЗОШ І-ІІ ст., Бреус Валерії, учениці Решетилівської ЗОШ І ст., Абрамовій Анастасії, учениці Решетилівської ЗОШ І-ІІ ст., Сірик Максиму та Олександрі, учням Решетилівської ЗОШ І-ІІ ст. та Решетилівської ЗОШ І ст.
В хореографічному жанрі відзначилася Гайко Денис та Дмитро, учні Решетилівської ЗОШ І ст.
Всі учасники нагороджені грамотами райдержадміністрації.
У переможців районного конкурсу попереду ще обласний етап Міжнародного фестивалю, тому хочеться щиро побажати нашим юним талантам гідно представити район, проявити максимум вміння, щоб здобути перемогу на шляху до своєї мети – красоти гармонії та висоти успіху!

Кiлькiсть переглядiв: 248

Коментарi