НОВОРІЧНІ РОЗВАГИ В БДЮТ

2013-12-30

/Files/images/DSCN0390.JPG

З приходом чарівної зими у Будинок дитячої та юнацької творчості прийшов чудовий настрій, відчуття наближення казки. І скільки б не було в нашому календарі урочистих і радісних подій, новорічні і різдвяні свята завжди будуть в ареолі особливості. Адже вони наповнюють нас душевним піднесенням, даруючи відчуття очікуваного оновлення, зміцнюючи віру у здійснення всіх сокровенних мрій і бажань.
Щороку в Будинку дитячої та юнацької творчості для вихованців організовуються святкові дійства.
28 грудня 2013 року в актовій залі ЦКД «Оберіг» відбулися новорічні ранки для вихованців БДЮТ молодшої вікової категорії. Веселі персонажі розважали гостей та запрошували долучитися до святкового дійства.

/Files/images/DSCN0415.JPG
Всі діти брали активну участь у святі: водили з казковими героями хоровод, співали пісні, грали в ігри, демонстрували свої карнавальні костюми.

/Files/images/DSCN0401.JPG

За свої старання вони отримали в подарунок солодощі від Діда Мороза і Снігуроньки, кошти на придбання яких забезпечив відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту РДА.
На цьому Новорічні свята не закінчилися. В період зимових канікул гуртківці активно навчались та отримували заряд бадьорості і гарного настрою від масових заходів. В закладі працівниками БДЮТ було проведено ряд цікавих заходів: новорічні розважальні програми для гуртківців середньої та старшої вікової ланки, народознавча виховна година «Колядки та щедрівки», виставка-конкурс малюнків «Зимові краєвиди», майстер-клас з виготовлення ялинкових прикрас, танцювально-розважальний вечір «Вечір дружби».
Веселі ігри, конкурси, загадки, пісні – все це створило справжній новорічний настрій. А усміхнені дитячі обличчя та веселий сміх стали найвищою винагородою за працю творчому колективу Будинку дитячої та юнацької творчості. Адже це так приємно – дарувати дітям радість.

Кiлькiсть переглядiв: 340

Коментарi