Творчий звіт "Віват, талант"

2017-05-05

2 травня 2017 року на сцені районного Будинку культури було гамірно та весело – зал заповнений шанувальниками творчості колективів Будинку дитячої та юнацької творчості. Так є завжди, коли відбувається звітний концерт вихованців закладу. Глядач знає, що саме сьогодні, він отримає максимум насолоди від зустрічі з високим мистецтвом, яке з радістю дарують всі творчі колективи та вихованці.

Ще у фойє районного Будинку культури гості свята мали змогу побачити і оцінити справжню, неповторну красу дитячих робіт. Це витвори з бісеру, солоного тіста, пластиліну та дерева вихованців гуртків «Креатив» (кер. гуртка Семенова Т.В.) та гуртка «Художня обробка деревини» (кер. гуртка Верблюд Д.О.). Також була представлена виставка дитячих художніх робіт гуртка «Барви» (кер. гуртка Семенова Т.В.). Кожен з гостей міг знайти для себе щось нове і почерпнути ту казкову чисту енергетику від дитячих робіт і поринути у свій казковий світ дитинства.

Цьогорічний концерт, який тривав близько двох годин, не розчарував жодного глядача. Номер змінювався за номером, а вдало побудована програма виступів, цілий концерт тримала глядача. До їхньої уваги були запропоновані чудові виступи вихованців зразкового хореографічного колективу «Сузір’я» – керівник Бабенко Ніна. Зокрема, танець «Хіп-хоп» та «Стиляги» зуміли підняти настрій гостям свята та запам’яталися своїми яскравими костюмами.

А танцювальні номери «Домовички», «Український жартівливий», «Підманула, підвела» (керівник Гайдук Марія) були підтримані гучними оплесками та захватом глядачів.

Запам’яталися і виступи вихованців народного вокального колективу «Валентина» (керівник Ілієва Леся) та сольних виконавців. Солістки Стешенко Юлія, Назаренко Катя та Левчук Катя продемонстрували майстерність голосу, чим викликали захоплення й бурхливі оплески.

Море позитивних емоцій глядачі отримали від виступів колективу барабанщиків «Ритм» під керівництвом Бірюкової С.І., які вкотре вразили присутніх чудовою грою та високою майстерністю.

Яскравою сторінкою свята стало відзначення директором закладу Супрун Т.М. цьогорічних випускників та кращих гуртківців. Тамара Миколаївна подякувала дітям, батькам, гостям свята за працю, наполегливість, здобутки та прихильність.

Глядачі мали змогу переконатися, наскільки талановиті, працьовиті й наполегливі вихованці гуртків, переглянувши в презентації про успіхи у творчому розвитку за навчальний рік. Своїх наставників і батьків діти порадували численними відзнаками на конкурсах, фестивалях та змаганнях.

Привітали педагогічний колектив та колектив вихованців БДЮТ почесні гості: заступник голови районної ради Бережний В.О., начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Зінченко В.Г., начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту виконавчого комітету Решетилівської селищної ради Малиш Т.А. та голова батьківського комітету Пащенко В.М.

Нині ми уже вкотре переконуємося, що талант – це Божий дар, який передається дитині від мами і тата, від дідуся і бабусі, від родинного дерева, яке міцне і стійке, коли тримається рідної землі. Але водночас – це велика праця усіх: і родини, і педагогів, і, звичайно, вихованців. Талановиті керівники збирають маленькі насінини – обдарованих дітей і своїми дбайливими руками плекають у родючій землі таланти. Опинившись у такому чарівному ґрунті, діти-зернятка не гають часу, а відразу проростають ніжними паростками, які з часом стають розкішними кожен у своїх напрямах. Тож побажаємо колективам успіхів, талановитих вихованців і ще багато нових перемог на районному, обласному та всеукраїнському рівнях.

/Files/images/zvt_2017/DSC_9352.jpg/Files/images/zvt_2017/DSC_9388.jpg/Files/images/zvt_2017/DSC_9396.jpg/Files/images/zvt_2017/DSC_9518.jpg/Files/images/zvt_2017/DSC_9600.jpg/Files/images/zvt_2017/DSC_9539.jpg/Files/images/zvt_2017/DSC_9617.jpg/Files/images/zvt_2017/DSC_9746.jpg/Files/images/zvt_2017/DSC_9774.jpg/Files/images/zvt_2017/DSC_9792.jpg/Files/images/zvt_2017/DSC_9836.jpg/Files/images/zvt_2017/DSC_9902.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 331

Коментарi