• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо переможців фестивалю-конкурсу "Мелодії над Ворсклою"!!!

Вітаємо переможців фестивалю-конкурсу "Мелодії над Ворсклою"!!!

2016-12-13

10 грудня 2016 року в концертній залі Полтавського університету економіки та торгівлі в рамках соціально-благодійного проекту «Україна у нас єдина!» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури України відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Мелодії над Ворсклою».

Юні таланти з різних куточків нашої області на розгляд журі представляли свій талант у номінаціях вокальне, хореографічне та оригінальне мистецтво.

Оцінювали виступи учасників конкурсу журі, до складу якого входили провідні спеціалісти, авторитетні фахівці у сферах музики, вокального жанру, хореографії, шоу-бізнесу, представники преси та телебачення, громадської діяльності.

Участь у конкурсній програмі взяли й вихованки народного вокального колективу «Валентина» Будинку дитячої та юнацької творчості Решетилівської районної ради.

Учасниці змагалися у двох номінаціях – естрадний вокал (старша група), у якому представили вокальну композицію «Квітка душа», яка здобула Гран-прі та солістка Стешенко Юлія (номінація естрадний вокал, вікова категорія до 13 років), з вокальними композиціями «Ой заграйте музики» та «Пісня про рушник», що також полонили серця й душі високоповажного журі та посіла I місце./Files/images/IMG_0794.JPG

Висловлюємо щиру подяку керівнику колективу – Ілієвій Лесі Миколаївні за натхнену й старанну працю з вихованцями. Бажаємо переможцям творчої наснаги та цілеспрямованості, надалі здобувати найвищі нагороди і радувати глядачів своїми незабутніми виступами!

Кiлькiсть переглядiв: 295

Коментарi