• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районна конференція лідерів учнівського самоврядування

Районна конференція лідерів учнівського самоврядування

2016-11-09

Наш час потребує лідерів нової формації. Людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно.

Ось чому необхідні пошук і підтримка учнівської молоді, чиї особистісні переконання спрямовані на активну участь у громадському житті, молоді, яка має організаторські здібності, усвідомлює себе потенційним лідером, має бажання використовувати свою енергію та здібності заради інших.

02 листопада 2016 року на базі Решетилівської ЗОШ І ступеня відбулася районна конференція лідерів учнівського самоврядування «Від лідера учнівського самоврядування – до активної особистості».

У роботі конференції взяли участь:

- Костогриз Алла Миколаївна, завідуюча районним методичним кабінетом відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Решетилівської РДА;

- Супрун Тамара Миколаївна, директор Будинку дитячої та юнацької творчості Решетилівської районної ради;

- лідери учнівського самоврядування з навчальних закладів району (69 осіб);

- координатори учнівських самоврядувань (18 осіб)./Files/images/IMG_20161102_092148.jpg

Розпочалося засідання з виступу координатора Яковенко Альони Олександрівни, яка наголосила на важливості лідерського руху та ознайомила присутніх з діяльністю районного молодіжного об’єднання «ШТОРМ».

/Files/images/IMG_20161102_092908.jpg

На засіданні було висвітлено питання реалізації проекту учнівського самоврядування «Моя Незалежність». Даний проект посів перше місце на районному етапі фестивалю-конкурсу проектів «Ми віримо в гарне майбутнє» в номінації «Я – громадянин України».

Порядок денний конференції також передбачав вибори голови районної ради «Лідер» та його заступника. На посаду було запропоновано 3 кандидатури: Перч Аліни (учениці Жовтневої ЗОШ І-ІІІ ст.), Піщансьоїа Яни (учениці Піщанської ЗОШ І-ІІІ ст.), Черкун Влади (учениці Решетилівської гімназії). Кандидати представляли власну передвиборчу програму, яка була висвітлена в спецвипуску газети «На хвилях Шторму». З даним випуском виборці мали змогу ознайомитися в навчальних закладах за два тижні до виборів. Більшістю голосів головою районної ради «Лідер» обрано Черкун Владу, а її заступником стала Перч Аліна. Голосування відбувалося таємно.

/Files/images/IMG_20161102_100006.jpg/Files/images/IMG_20161102_094133.jpg

Бажаємо новообраним лідерам успіхів, сил та впевненості у будь-яких корисних починаннях, розвитку та удосконалення роботи учнівського самоврядування, здійснення всіх світлих мрій і сподівань.

Загалом робота конференції пройшла активно і продуктивно. Кожен із представників учнівського самоврядування взяв для себе щось корисне.

Підбила підсумок заходу завідуюча районним методичним кабінетом Алла Миколаївна, яка побажала учасникам зльоту та районній раді учнівського самоврядування успішної роботи, гарних результатів у 2016/2017 н.р. та наголосила на ролі лідера в інформаційному просторі навчального закладу, а також закликала всіх учасників зібрання бути активними та ініціативними в усіх аспектах шкільного та районного життя.

/Files/images/IMG_20161102_091644.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 276

Коментарi