• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Пройшов конкурс-огляд екологічних агітбригад шкіл району!

Пройшов конкурс-огляд екологічних агітбригад шкіл району!

2013-03-22

/Files/images/_DSC2598.JPGЕкологічна агітбригада "Астрагал" Жовтневого НВК22 березня 2013 року в Будинку культури було проведено районний етап конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти шкіл району, в якому взяли участь агітбригади з 6 шкіл району.

Захід пройшов вдало, виступи команд були цікавими та оригінальними. Питання, які піднімалися юними екологами були актуальними і болючими. Захід показав, що результатом екологічного виховання учнів є сформоване ціннісне ставлення до природи, яке проявляється в усвідомленні її самоцінності, почутті особистої причетності до збереження природних багатств, відповідальності за них, здатності гармонійно співіснувати з природою, активній участі в практичних природоохоронних заходах, здійсненні природоохоронної діяльності з власної ініціативи.

Переможцями конкурсу стали: агітбригада «Астрагал» Жовтневого НВК – 1 місце, агітбригади «Зелене світло» Решетилівської гімназії та «Еколог» Новомихайлівської ЗОШ І-ІІ ст. – 2 місце, агітбригада «Пролісок» Федіївської ЗОШ І-ІІІ ст. – 3 місце. Агітбригади «АТБ» Лобачівської ЗОШ І-ІІ ст. та «Горицвіт» Глибокобалківської ЗОШ І-ІІ ст. нагороджені грамотами за участь.

Вітаємо переможців та висловлюємо подяку педагогам, які підготували команди до участі та не припиняють звертати увагу підростаючого покоління на екологічні проблеми сьогодення./Files/images/_DSC2645.JPGЕкологічна агітбригада "Зелене світло" Решетилівської гімназії

/Files/images/_DSC2640.JPGЕкологічна агітбригада "Еколог" Новомихайлівської ЗОШ І-ІІ ст./Files/images/SDC12618.JPGЕкологічна агітбригада "АТБ" Лобачівської ЗОШ І-ІІ ст.

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi